Hvem er jeg?

Ja det er en lang historie, men ganske kort.

Jeg var ansat i en bank i juridisk afdeling i rigtig mange år. På et tidspunkt fik  banken en direktør.  Hans største interesse var at få de ansatte kørt psykisk ned. Intet var godt nok. Der var stor udskiftning i personalet. De knækkede simpelthen.  

Jeg begyndte også at psykisk i stykker, intet var godt nok. 

En morgen  hvor jeg sidder  i min bil på vej ind til arbejde, hører  jeg melodien ”Hvor længe vil du ydmyge dig” med Danser Med Drenge.  Jeg sad fuldstændig stille, og tårerne væltede frem. Den tekst ramte mig bare sådan. 

Jeg hørte melodien til ende, slukkede for motoren, og gik ind tværs gennem banken, åbnede døren til direktørens kontor og sagde: “Jeg siger op nu”. 

Direktøren rejste sig op, og på en truende måde sagde han til mig: Det kan du ikke, så anmelder jeg dig til direktionen. Jeg svarede: Gør bare det, jeg siger op NU.

Åh det var en kæmpe lettelse.

Direktionen hjalp mig, så jeg fik 1 års fratrædelsesløn. Og blev fritstillet.🤗

Så tænkte jeg: Jeg må ud og hjælpe de andre her  i livet som også får ødelagt deres selvværd af en eller anden grund.

Jeg havde hørt om NLP-Psykoterapi, og tog med samme den 4 årige uddannelse, og er  registreret og certificeret, samt 2 års uddannelse i  hypnose, hvilket jeg også benytter der, hvor der mest hensigtsmæssigt.  Det er  en sund terapiform, der hjælper dig til at finde tilbage til dine stærke sider og din livsglæde, som du stadig har et sted i dit indre. Man tænker ofte “ hvis jeg bare havde gjort/sagt foretaget mig noget andet”.

Men det er aldrig for sent at få et dejligt liv. 🤗

Det kan jeg hjælpe dig med, så du genfinder alle dine stærke sider igen. For de er der, i dit ubevidste sind. 

Du skal ikke ud og være en anden, du skal være dig selv.

Jeg har 23 års erfaring på fuld tid. Og jeg elsker mit job.